Mobi Casa

Haziri përkujton Reshat Ymerin, në 34 vjetorin e rënies

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Në 34-vjetorin e rënies së dëshmorit Reshat Ymeri, ne e nderojmë në shenjë respekti ndaj sakrificës, ndaj protestës dhe luftës që të rinjtë e Gjilanit kanë bërë ka shkruar Lutfi Haziri.

Në ato vite Reshati ka qenë njëri prej veprimtarëve që në vijën e parë të protestave dhe të angazhimeve ra dëshmor për këto ditë të bardha. Lavdi!

RCCOLA

(Foto e vitit 2017, gjatë inaugurimit të bustit të dëshmorit)