UBT

Haziri për vrasjet mizore në Lladovë: Gjaku i tyre bën dritë në lirinë tonë

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Gjilan – Në 24-vjetorin e vrasjes mizore të martirëve të Lladovës, bashkë me kolegët bëmë homazhe te lapidari në këtë fshat ka shkruar Lutfi Haziri.

Ahmetali Ajeti, në atë kohë kryetar nëndege i LDK-së, mbetet ende i zhdukur. Nëpërmjet Lladovës, ne i kujtojmë me përulje për sakrificën edhe martirët e Zhegrës, Lladovës, Llashticës, Llovcës, Pogragjës, Dobërçanit dhe ata të qytetit të Gjilanit.

ARKATANA

Gjaku i tyre bën dritë në lirinë tonë sepse ditët e tmerrit i kthyen në ditë të bardha.
Lavdi përjetë!