Fidanishtja

Haziri: Më 19 nëntor ka nisur rikthimi i madh i LDK-së, për t’i dhënë besë dhe shpresë Kosovës

/ 1 minutë lexim

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri, ka reaguar pas përmbylljes së procesit të zgjedhjes së të gjitha strukturave partiake.

Haziri ka publikuar një fotografi duke thënë se aty ndodhet lidershipi i ri katër vjeçar i LDK-së.

UBT

Tutje nënkryetari i sapozgjedhur ka thënë se Rikthimi i madh i LDK-së ka ndodhur më 19 nëntor, për t’i dhënë shpresë dhe besë Kosovës.

“Lidershipi i ri i Lidhjes Demokratike të Kosovës 2023/2027. Brezi i Republikës i zgjedhur. Rikthimi i madh ka filluar me 19 nëntor, për t’i dhënë besë dhe shpresë Kosovës!”