Haziri: Ju faleminderit shumë. Do të mbetem gjithmonë, Luta i juaj!

Gjilan – Përtej kësaj fotografie, ju faleminderit shumë të gjithë atyre që kanë votuar për rikthim të madh të LDK-së, si forcë e parë politike në Gjilan dhe për vazhdimin e besimit edhe për katër vitet e ardhshme ndaj meje si Kryetar ka shkruar Lutfi Haziri.

U dëshmua se nuk ka koalicione joparimore që mund ta thyejnë koalicionin tim me qytetarët e Gjilanit.
Ju faleminderit shumë. Do të mbetem gjithmonë, Luta juaj!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS