Uji Dea

Haziri: Iniciativa qytetare nuk përmbushi objektivat, rikthimi në AAK i natyrshëm

/ 2 minuta lexim
Hidromorava

Gjilan – Alternativë më të mirë se në AAK nuk kishte për ne, duke e konsideruar shumë rolin e qartë që kishte si opozitë e mirëfilltë dhe konkrete ndaj qeverisjes aktuale në cilin do nivel thotë Sokol Haziri për rajonipress.

Rikthimin në AAK Sokol Haziri e ka quajtur krejt të natyrshëm.
“Është një rikthim i natyrshëm në subjektin politik të cilit i vuam bazën 24 vite më parë.
Meqë ishin larguar ata që degraduan keq vlerat e saj në nivel dege. Ndërsa nisma për një iniciativë qytetare që filluam më parë nuk përmbushi objektivat organizative e strukturore edhe pse jemi në prag të zgjedhjeve nacionale. Alternativë më të mirë se në AAK nuk kishte për ne, duke e konsideruar shumë rolin e qartë që kishte si opozitë e mirëfilltë dhe konkrete ndaj qeverisjes aktuale në cilin do nivel” tha Haziri.

Mobi Casa

“Konsideruam dhe vlerësuam kujdesin dhe vlerësimin nga Kryetari i AAK -se dhe ndërmorëm këtë hap së bashku me z Ibish Ibishi. Mbetemi të përkushtuar maksimalisht që të punojmë me tërë kapacitetet tona për jetësimin e projektit i cili u shërben qytetarëve tanë pa asnjë dallim” ka thënë Sokol Haziri./rajonipress/