Fundamenti

Haziri: Gjilani pa opozitë, ose kush është opozitë në Gjilan

/ 2 minuta lexim

Gjilan – Kjo është pyetja ime. Vlerësojmë se të gabuara janë veprimet e LDK dhe PDK e të tjerëve në Kuvend që luajnë rolin e pozitës duke mos pasur një mandat të tillë nga vota e qytetarëve thotë Sokol Haziri nga Grupi Qytetar për Vetëqeverisje në Gjilan.

Sipas Sokol Hazirit këtë mandat e ka pasur vetëm LVV.

“Dhe për shkak të pa aftësisë për të qeverisur e humbi në Kuvend ketë mundësi duke e humbur dhe rrezikuar edhe qeverisjen ekzekutive edhe pse ketë nuk e dëshmuan me asgjë. Ne do u themi qytetarëve të Komunës sonë, ejani qeverisim bashkë, e qeverisim Komunën tonë sepse boll na keq qeverisën të tjerët përmes filialeve të tyre për interesa të tyre dhe në dëm të Komunës sonë” tha Haziri për rajonipress.

Reklam

Sokol Haziri tha se që të gjithë po e shohim se kemi mbetur një “Zorrë Qorre” në Kosovën tonë të dashur.

“Qeverisim bashkë me metodën Gjilanase sepse ishim dhe do jem shembull për të tjerët dhe në të mirë të Gjilanit, Kosovës e Shqiptarisë” tha Haziri./rajonipress/