Haziri: Edhe shumë projekte tjera kapitale të buxhetuara janë në fillim të zbatimit

Gjilan – Sot nënshkruam investimet për Gjilanin me ministrin e Infrastrukturës, Lumir Abdixhiku, me fokus shtratin e lumit Mirusha, zonat e gjelbëruara si dhe rregullimi i sheshit të qytetit. Ç`asje të barabartë për të gjithë. Më shumë hapësirë për të gjithë. Më shumë rrugë e drunj ka shkruar Haziri.

Postimi i plotë i Lutfi Hazirit

Ndërkohë, sot nënshkruam investimet për Gjilanin me ministrin e Infrastrukturës, Lumir Abdixhiku, me fokus shtratin e lumit Mirusha, zonat e gjelbëruara si dhe rregullimi i sheshit të qytetit. Çasje të barabartë për të gjithë. Më shumë hapësirë për të gjithë. Më shumë rrugë e drunj.
Edhe shumë projekte tjera kapitale të buxhetuara janë në fillim të zbatimit.

Ka disa ditë që nuk e kemi asnjë rast pozitiv me #Covid19. 32 persona vazhdojnë të qëndrojnë në vetizolim dhe nën mbikëqyrje të organeve të emergjencave civile publike, shëndetësore dhe të rendit. Ne jemi lojal ndaj masave dhe duke respektuar ato e mundim përhapjen e infeksionit #Covid19.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS