UBT

Haziri: Diskriminimi ndaj qytetarëve është bërë kulturë e pushtetit që po administron me Gjilanin

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Gjilani meriton shumë më shumë dhe shumë më mirë ka shkruar Lutfi Haziri.

Postimi i plotë:

RCCOLA

Mobilizimi dhe angazhimi i jashtëzakonshëm i strukturave të LDK-së dhe qytetarëve karshi një qeverie, e cila po vazhdon të identifikohet si qeverisje e lloçit, mykut, mospunës, mosdijes, mashtrimit dhe e mosinteresimit total për politikat zhvillimore.

Diskriminimi ndaj qytetarëve është bërë kulturë e pushtetit që po administron me Gjilanin.
Gjilani meriton shumë më shumë dhe shumë më mirë!