Mobi Casa

Hana Cakuli shpërngulet në Gjermani

/ 1 minutë lexim

Nuk është shumë kohë që ajo e lumtur njoftoi për fejesën e saj. Dhe vetëm pak kohë që prej kurorëzimit me njeriun e zemrës, këngëtarja ulqinake Hana Cakuli ka vendosur që përveç Ulqinit ta braktisë edhe Prishtinën.

Cakuli ka kohë që është shpërngulur në Gjermani, ndërsa arsyeja e largimit nga Prishtina besohet se janë studimet e saj master.

Mobi Casa

Hana studimet paraprake i ka përfunduar në Prishtinë, përkatësisht në Universitetin Amerikan, arsye kjo e cila e kishte sjell të jetoj për disa vjet në kryeqytet.