Fundamenti

Haliti: Qarkullimi më i lehtë i qytetarëve, përkatësisht këmbësorëve është prioritet për ne

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Viti – Sot, vizitova punimet që po kryhen në shtrimin e trotuareve përgjatë rrugës Sadovinë e Jerlive – Sadovinë e Muhaxherëve dhe rrugën që po ndërtohet nga Sllatina e Poshtme në drejtim të Remnikut të Ri ka shkruar Sokol Haliti.

Hidromorava

“Në vazhdën e këtyre projekteve, është duke u punuar edhe në pjesë të tjera të komunës sonë, sikur edhe në qytetin e Vitisë, me qëllim të përmirësimit të infrastrukturës rrugore. Çdo cep i territorit të komunës, do të jetë pjesë e ndryshimeve të mëdha” ka shkruar Haliti./rajonipress/