Mobi Casa

Haliti: Përkrahje pa rezervë për rininë gjatë mandatit tim

/ 1 minutë lexim

Viti – Organizuar nga Forumi i Rinisë i Degës së Lidhjes Demokratike në Viti është mbajtur “Marshi i Paqes”. Ky aktivitet u mbajt me 78 biqikliste, gjë që konsiston me numrin rendor të LDK-së në zgjedhjet 3 nëntorit 2013.

Të rinjtë me një fjalim rasti i përshëndeti kandidati për kryetar të komunës së Vitisë nga radhët e LDK-së , Sokol Haliti.

Ai tha se ky marsh është marsh për një rini të shëndoshe sportive, mbrojtje të ambientit, rekreacion, përkrahje pa rezerve ndaj rinisë.

Fidanishtja

Kjo reflekton edhe lidhjen mes dy orbitave Viti – Pozheran, gjë që parashihet edhe draft strategjinë e planit tim 4 vjeçar.

Biciklistet e rinj përshkuan rrugën Viti – Pozheran dhe anasjelltas. Ven të theksohet se këtë aktivitet e mundësuan edhe Policia e Kosovës , stacioni në Viti dhe Ambulanca e qytetit të Vitisë, për çka dega e LDK-së u është mirënjohëse.