Fundamenti

Haliti në teren, sheh nga afër terrenet sportive

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Viti – Sot është bërë rregullimi i fushave sportive të futbollit dhe asaj të volejbollit te shkolla e mesme e ultë “Dëshmorët e Vitisë” ku nxënësit tanë do t’i zhvillojnë aktivitetet e tyre sportive ka shkruar Sokol Haliti.

Eco Higjiena

“Gjithashtu vizitova punimet në ndërtimin e palestrës shkollore sportive te kjo shkollë” ka shkruar Haliti./rajonipress/