Uji Dea

Graniti në futboll, Elsa ne Gjimnastikë – Kampionët shqiptarë në Gjermani

/ 2 minuta lexim
Mobi Casa

Kete muaj dy shqiptarë nga Kosova u shpallen kampionë në Gjermani. Granit Xhaka me ekipin e tij u shpallën kampionë në futboll ndërsa Elsa Krasniqi u shpallë kamione ne kategorinë e saj në Gjimnastikë.

Elsa Krasniqi në garat për grupmoshen 9- vjeçare ka zënë vendin e parë në Gjimnastikë në rrethinën e saj dhe do të marrë pjesë për herë të dytë ne garat shtetërore të Gjermanisë që do të mbahen në qershor. Elsa vitin e kaluar ne nje konkurencë të ashpër nga gjithë rrethina e Baden-Württemberg-ut siguroi vendin e tretë ndersa këtë vitë synon vendin e parë. Sukseset e Elsës nuk kanë kaluar pa u ndjekur nga gazetat gjermane duke e lavderuar per suksesin e saj edhe pse kishte konkurencë të fortë per grupmoshen e saj, shkruan Dardania Press.

Mobi Casa

Elsa 9 vjeçare sot po bën krenarë familjen, shkollen e saj e gjithë rrethin e afërt por nese vazhdon me keto suksese një ditë, si Granit Xhaka do jetë krenari për gjithë shqiptarët dhe pse jo të arrijë ne maje të podiumeve ne Olimpiada të Gjimnastikës dhe të ngritë lartë flamurin e Kosovës nëpër garat më të rendesishme botërore.