Godet Kadriu: Alban Hyseni së pari duhet ta përmirësoj vetën, pastaj të kërkoj nga të tjerët

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Gjilan – Nuk po e kuptoj Alban Hysenin, flet për shkelje ligjore a vet nuk i merr për bazë shkeljet që i ka bërë vetë e që janë evidentuar në raportin e auditorit ka shkruar Kushtrim Kadriu.

Postimi i plotë:

Mobi Casa

Or zotëri, përmirësojeni së pari vehten, pastaj kërkojeni nga të tjerët!
Unë si i zgjedhur me votën e qytetarit kërkoj nga ju veprime konkrete në lidhje me Zyrën për Preshevë. Respekto raportin e auditorit dhe jo punësimet politike në administratë!