RCCOLA

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së, sot dëgjohen dëshmitarët e parë

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Në gjykimin e sotëm të ish-krerëve të UÇK-së në Hagë, sot fillon procesi i paraqitjes së provave nga Zyra e Prokurorisë Speciale, përkatësisht dëgjimi i dëshmitarëve.

Në njoftimin e Gjykatës Speciale është bërë e ditur se seanca gjyqësore pritet të fillojë në orën 09:00.

Seanca pritet të transmetohet rreth 45 minuta me vonesë për publikun.

Mobi Casa

Seanca të tilla pritet të ketë më 11, 12 dhe 13 prill.

Seanca pritet të ketë më pas më 17, 18, 19 dhe 20 prill.