Gjykata vendos për të arrestuarit e Dritës, lajmërim në stacionin policor

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Gjilan – Gjykata e Gjilanit ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë së Gjilanit që ndaj të dyshuarve Ilaz Shkodra, Valon Zymberi dhe Fatos Ramadani të aprovohet kërkesa e prokurorisë për masën e lajmërimit në stacionin policor në Gjilan dhe masën e ndalimit për t`ju afruar vendit apo personit të caktuar.

Është e habitshme kërkesa e prokurorisë po edhe vendimi i Gjykatë së Gjilanit për tre të dyshuarit që dhunshëm u përfshinë në një incident në Gjilan.

Eco Higjiena

Gjykata ka vendosur dy masa që janë propozuar nga prokuroria e Gjilanit. E para që të lajmërohen në stacionin policor dhe e dyta që mos t`i afrohen vendit apo personit të caktuar.

Futbolli gjilanas ka kohë që vuan nga këto dukuri devijante dhe është momenti i fundit që të pastrohet futbolli nga vagabondët, grupet kriminale dhe bosët e krimit./rajonipress/