Gjykata e Apelit anulon vendimin, Arianit Ibrahimi do të gjykohet

/ 1 minutë lexim
Eco Higjiena

Gjilan – Në vitin 2022 Kushtrim Kadriu – si këshilltarë i Kuvendit Komunal të Gjilanit kishte paditur kryetarin e AKR- së në Gjilan z.Arianit Ibrahimin për shpifje dhe fyerje.

Padia e bërë nga avokatët e Kryetarit z. Kadriu ishte hedhur poshtë, dhe pse të gjitha kushtet për këtë padi ishin pjekur dhe të gjitha procedurat ishin në rregull.

RCCOLA

Gjykata e Apelit e ktheu në rigjykim këtë rast dhe Arianit Ibrahimi do të gjykohet për këtë lëndë.
Me nderime
Departamenti Ligjor i LQV “Vatra”