RCCOLA

Gjoba ndaj kundërvajtësve për tejkalim në vijë të plotë

/ 1 minutë lexim
Hidromorava

Gjilan – Njësiti i rajonal i trafikut rrugor Gjilan falë bashkëpunimit me qytetarë, ka identifikuar dy kundërvajtës të cilët në dy raste të ndryshme gjatë drejtimit të automjeteve në fshatin Llabjan, aksi rrugor Gjilan-Prishtinë në bazë të video incizimit të pranuar në E-mail adresën zyrtare, shihen duke bërë tejkalim në vijë të plotë, me të cilin veprim rrezikon pjesëmarrësit e tjerë në trafik dhe bien ndeshë me ligjin për rregullat në trafikun rrugor.

Hidromorava

Për secilin veç e veç, konform ligjit për rregullat në trafikun rrugor janë shqiptuar gjoba në vlerë prej njëqind e pesëdhjetë (150) euro, dy (2) pikë negative dhe masën e përkohshme të ndalim drejtimit të jetëve motorike në afat prej tre (3) muaj njoftoi policia e Kosovws./rajonipress/