Eko Higjiena

Gjilani përfiton donacion pajisje për shëndetësinë nga organizata austriake “Rumanienhilfe”

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Gjilan – Komuna e Gjilanit ka përfituar donacion për shëndetësinë nga organizata austriake “Rumanienhilfe”.

Drejtoresha për Shëndetësi, Doruntina Hasani, ka bërë të ditur se vlera e këtij donacioni është rreth 150 mijë euro.

KKVITI

Ajo ka shprehur falënderim për organizatën “Rumanienhilfe” për donacionin, duke thënë se tejet i nevojshëm për qendrat shëndetësore, për
shërbime sa më cilësore ndaj qytetarëve.

“Donacioni përfshinë shtretër elektrikë, karroca, komodina dhe pajisje të tjera ndihmese që do të jenë në shërbim të qytetarëve tanë përmes QKMF-së dhe qendrave të tjera shëndetësore. Mirënjohës e falënderues ndaj shoqatës dhe aktivistëve të saj”, është shprehur Hasani./rajonipress/