Mobi Casa

Gjilani ka zyrtarë të turizmit, por nuk ka hartën për Guid

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Kontrata në vepër më janë bërë ngarkesa më e madhe buxhetore në qytetin tonë, ku merren në punë njerëz nga rruga drejt e në zyrë, njerëz pa përvojë pa shkollime adekuate sipas ligjit për kontrata për shërbime te veçanta thuhet nw reagimin e Lëvizjes “Vatra”.

Në listën e kontratave në vepër shohim dy zyrtarë përgjegjës për turizëm, ne pyesim publikisht z.Hyseni çfarë dhe cilat zona turistike ke në qytetin tonë? Çfarë shërbimesh apo punë bëjnë këta persona?

Mobi Casa

A keni krijuar hartën për guide për turistët që është abc e nisjes së një veprimtarie turistike.
Nëse vazhdoni vetëm të krijoni pozita sa për të punësuar militantët tuaj atëherë me siguri se së shpejti ju propozojmë të krijoni zyrtarë për mbrojtje nga Ufot sepse siç keni filluar të punësoni më këtë numër enorm me siguri se do ti shpenzoni të gjitha pozitat e krijuara dhe ne ju pozojmë që të krijoni edhe zyrtarë për alien, udhëtime në kohë etj.