RCCOLA

Gjilani e ka marr teposhtëzen ekonomike, niveli i realizimit të investimeve kapitale ka rënë prej 97% në vitin 2022 në 70% në 2023

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Gjilan – Qeverisja e VV-së në Gjilan mund të mburret se ka kaluar vetëm komunën e Ranillugut e cila ka realizuar 69% të investimeve, sepse asnjë komunë tjetër nuk është ma poshtë se sa komuna jonë që ka ra përtokë thuhet në reagimin e degës së PDK-së në Gjilan.

Komunat e Kosovës të cilat po udhëhiqen nga PDK, i prijnë realizimit deri në 99% të investimeve kapitale.

KKGJILAN

Gjilani është në gjendje bllokade dhe alarmi, sepse të mos mundësh me i realizuar projektet e planifikuara në 2023 dhe të mbesin 28 milion euro suficit, është dëmi më i jashtëzakonshëm që po e pësojnë qytetarët e komunës tonë./rajonipress/