GIZ-i gjerman ndihmon Kamenicën në fushën e planifikimit hapësinor

Kamenicë – Jam shumë i lumtur që Kamenica është përzgjedhur nga GIZ-i gjerman, për mbështetje në fushën e planifikimit hapësinor dhe menaxhimit territorial ka thënë Qëndron Kastrati.

“Me këtë rast nënshkrova marrëveshjen me udhëheqësin e projektit “Planifikimi Hapësinor dhe Menaxhimi i Tokës” nga GIZ-i Michael Becker, për përmirësimin e kapaciteteve në fushën e planifikimit e përgatitjes së Planeve Zhvillimore Komunale dhe Hartës Zonale të Kamenicës. Vazhdojmë me punë të mira” ka shkruar Kastrati./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS