Gazmend Freitag me portret për aktorin Çun Lajçi

Piktori i njohur shqiptar Gazmend Freitag vazhdon të shpreh ndjesinë shpirtërore të autorit ambicioz.

Emri i tij ka mbi një dekadë që udhëton nëpër botë nëpërmjet tablosh befasues, ku problemet e mprehta sociale që e shqetësojnë dhe e privojnë sot botën njerëzore, kanë gjetur te peneli i piktorit bisturinë e së vërtetës së dhimbshme.

Së fundi ai ka pikturuar edhe portretin e aktorit të njohur shqiptar Çun Lajçi.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS