Gagica: Mbështetja nga ata që bënë historinë, është e veçantë

Gjilan – Mbështetja nga ata që bënë historinë, është e veçantë dhe na obligon të jemi edhe më të vëmendshëm ndaj kategorive të lirisë ka shkruar Nazim Gagica.

Jeni krenaria jonë kombëtare!
NG

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS