Gagica: Fushatën elektorale për zgjedhjet e së dielës po e përmbyllim me rininë

Gjilan – Gjithmonë i lumtur të jem në mesin e tyre, sepse tek ata sheh dhe kupton saktë se çka realisht i duhet Gjilanit e Kosovës. Ne do ta bëjmë të pamundurën që rinia gjilanase të ndihet krenare me qytetin e tyre, me vendlindjen e tyre ka shkruar Gagica.

Faleminderit për angazhimin një mujor dhe shpalosjen e programit tonë tek qytetarët.
Jemi bashkë për të mirën e Gjilanit që duam.
Shihemi në mbrëmjen e fitores sonë!
I juaji,
Nazim Gagica

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS