Fundamenti

Gagica: Aleancës në Gjilan iu bashkuan shumë gra të zonja gjilanase

/ 1 minutë lexim
Hidromorava

Gjilan – Qytetarë të shumtë çdo ditë po i bashkohen Aleancës publikisht por janë shumë edhe prej atyre që po e mbështesin fuqishëm si individë e si familje ka shkruar Nazim Gagica.

Postimi i plotë:

ARKATANA

Në secilin nivel të qeverisjes, Aleanca ka dëshmuar se din, mundet dhe ka vullnet me qeverisë drejt, pernime dhe në përputhje me ligjin.
Qeverisja e Aleancës me kryeministër Haradinajn, Gjilanit i ka dhënë mbi 150 milionë euro investime kapitale, projekte këto që e patën rikthyer fuqishëm shpresën e gjilanasëve për një jetë më të dinjitetshme, kështu derisa u ndërrua pushteti i cili tanimë ka degraduar totalisht.
Bashkohu edhe ti me ekipin më të mirë politik në Gjilan, me njerëzit e dëshmuar në secilën periudhë, me ata që munden dhe dinë me zhvillu Gjilanin!
Dyert e Aleancës janë të hapura për të gjithë!