Fushatë vetëdijësuese kundër keqpërdorimit të rrjeteve sociale

Viti – Komuna e Vitisë, Ekipi Veprues për Siguri në Bashkësi (EVSB), Policia e Kosovës (PK), dhe KFOR-i, Amerikanë, zhvilluan një fushatë të përbashkët vetëdijesuese kundër keqpërdorimit të rrjeteve sociale.

Fushata u zhvillua në të gjitha shkollat e Komunës së Vitisë, duke vendosur posterët vetëdijesues.

Në krahasim me herëve tjera, kësaj radhe fushatën e zbukuroi, dhe e fuqizoj, vet prezenca e KFOR-it, Amerikanë që fushatës i dha një pamje dhe një dukje krejtësisht tjetër.

EVSB, falënderon KFOR-in, Amerikan, të cilët shprehen gatishmërinë, t’i bashkëngjiten këtij aktiviteti të përbashkët, duke ndihmuar në fushatën vetëdijesuese, kundër keqpërdorimit të rrjeteve sociale thuhet në njoftimin e koordinatorit të Ekipit Veprues për Siguri në Bashkësi, për Komunën e Vitisë, Imri Emërllahu./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS