RCCOLA

Fshati Bilinicë nuk ka përjetuar asnjë investim nga qeverisja komunale e Alban Hysenit

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Gjilan – Xheladin Shaqiri aktivist në këtë fshat thotë se zero investimi në Bilinicë deri tani, deri tash kemi pasur vetëm fjalë boshe dhe se asnjë premtim nuk është realizuar nga Alban Hyseni.

Fshati Bilinicë i Gjilanit dikur kishte gjallëri, kishte familje të shumta që punonin edhe tokën. Por tash numri i shtëpive është zvogëluar ndërsa pushteti komunal nuk e ka parë të udhës të investojë asnjë projekt.

RCCOLA

Madje banorët e këtij fshati thonë se kanë mbetur jetima dhe më keq bile.

Xheladin Shaqiri aktivist në këtë fshat thotë se zero investime në Bilinicë deri tani, deri tash kemi pasur vetëm fjalë boshe sepse asnjë premtim nuk është realizuar nga Alban Hyseni.
“Është për tu habitur vërtet ky mos interesim dhe kjo neglizhencë e qeverisjes komunale. Ne kemi mbetur më keq se jetimë. Është e turpshme kjo që po ndodhë me fshatin tonë” shprehet Shaqiri./rajonipress/