Freskia e pranverës vjen me RC!

Ka kohë që i kemi ëndërruar ditët e nxehta dhe me diell, të cilat po i shijomë në stinën e pranverës. E krejt çka na ka mbetur, është vetëm të shijojmë shijen e freskisë, e cila do t’i jep një ‘ngjyrë’ edhe më të mirë stinës.

Si çdo herë, pranë neve është brendi i njohur RC, me shijet e ndryshme që ofron për gjithë konsumatorët si: RC Cola, RC Q, RC Exotic, RC Cola Neo, RC Refresher Tropic, Bitter Lemon, dhe Lemon Lime. Por brendi RC ju ofron dhe mundësi të ndryshme të paketimeve si: 2L, 1.5L dhe 0.5L, si dhe kanaҫe alumini 0.33L. Me pijet e gazuara, RC si brend është i pranishëm në gjithë globin nga viti 1905.

RC Cola i qëndron besnike shijes fantastike të ruajtur nga viti 1905.
Shoqëro stinën e pranverës me shijen e freskisë nga brendi RC!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS