Uji Dea

Foniqi: Çmimin zyrtari më i dalluar në komunën e Gjilanit ua dedikoi qytetarëve

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Jam i lumtur dhe i privilegjuar që pas 13 vitesh punë dhe angazhim në komunën e Gjilanit nga votat e qytetarëve dhe disa zyrtarëve të komunës së Gjilanit me 589 vota, më është ndarë çmimi zyrtar më i dalluar ka shkruar Ardian Foniqi.

Këtë çmim ua dedikoj qytetarëve të Gjilanit dhe ky çmim më obligon që të jem më vigjilent në trajtimin dhe realizimin e kërkesave të qytetarëve.

Mobi Casa

Faleminderit qytetarëve dhe zyrtarëve.

Çdo herë e në çdo kohë i juaji Ardian Foniqi.