RCCOLA

Florim Klaiqi: Situata e sigurisë në Kamenicë është e qetë dhe se janë duke u trajtuar rastet e kundërvajtjeve

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Kamenicë – Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi ka mbajtur mbledhjen e radhës.

Në këtë mbledhje të pranishëm ishin Kryetari i Komunës, Kadri Rahimaj, anëtarët KKSB-së, Komandanti i Policisë në Kamenicë, Florim Klaiqi, OJQ dhe të tjerë.

Në rend dite për diskutim ishin këto pika:
1.Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar;
2.Paraqitja e gjendjes aktuale në komunë. Raport për gjendjen e sigurisë në Komunën e Kamenicës;

Uji Dea
  1. Kodi i Etikës, personeli mjekësor – sjellja e mjekëve dhe asistentëve nëpër institucione dhe ordinanca mjekësore – gjendja me barna dhe material esenciale në QKMF, QMF, AMF;
  2. Të ndryshme.

Mbledhjen e hapi Kryetari Kadri Rahimaj ku pas miratimit të rendit të ditës, fjala iu dha Komandantit të Policisë, Florim Klaiqi, i cili tha se situata e sigurisë në Kamenicë është e qetë dhe se janë duke u trajtuar rastet e kundërvajtjeve.

Ndër të tjera në takim është diskutuar edhe për gjendjen me barna dhe materiale esenciale në QKMF, QMF, AMF./rajonipress/