Filluan punët në ndërtimin e rrugëve në komunën e Ranillugut

Gjilan – Projekti i ndërtimit, gjegjësisht rikonstruksioni i disa rrugëve lokale në komunën e Ranillugut ka filluar këtë fundjavë. Ky është gjithashtu një projekt i rëndësishëm i planifikuar dhe implementuar nga mjetet e Ministrisë së Infrastrukturës e cila në komunë është miratuar në nga mesi i korrikut me nënshkrimin e memorandumit në mes Ministrisë së Infrastrukturës dhe komunës.

Punët në projektin e rindërtimit me një vlerë prej 96 000 euro filluan dhe ka përfshirë pjesët e rehabilitimit dhe asfaltimit të rrugëve lokale që janë gjendja e keqe.

Kontraktuesi ‘Bejta Commerce “ka filluar së pari me hapjen e kanalit të kullimit dhe ngritjen e asfaltit ekzistues të keq në pjesën që lidh Ropotovën e Madhe me Ranillugun, i quajturi fusha e mesme.

Përveç kësaj pjese, projekti përfshin asfaltimin e rrugës në Drenovc të Poshtëm gjatësia e të cilit është 1.6 km, asfaltimi i rrugës në hyrje të fshatit Ropotovë e Vogël dhe rrugës për në kishë në fshat dhe asfaltimi i rrugës në hyrje të fshatit në Ranillug nga ura deri te vendi Kameniçe.

Nga autoriteti përkatës i urbanizmit, kadastrit dhe gjeodezisë, të cilët mbikëqyrin projektin, ne mësojmë nga i njëjti, sipas planit dinamik, do të përfundojë në fillim të muajit dhjetor./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS