Fallxhorët serbë parashikojnë “Stuhinë e Kosovës” si në Knin, jashtëtokësorët dhe …!

Më shumë se 20 fallxhorë serbë, thonë se Serbinë vitin e ardhshëm e presin xhepat e zbrazët, fatkeqësitë, e madje jashtëtokësorët. Bota, sipas tyre, është në prag të Luftës së III-të Botërore.

Parashikuesit serbë thonë se Serbia do të ballafaqohet sërish “me agoninë e Kosovës” dhe se Bashkimi Evropian do të jetë larg…

Disa nga ta thotë se do të rriten pensionet dhe se viti 2013 do të jetë plot bereqet për serbët. Ndërsa, shumica theksojnë se nuk do të ketë luftë, por se do të ketë shumë arrestime.

Njëri nga 20 fallxhorë, thotë për numrin e ri të revistës “Trece oko” (Syri i tretë), se ky do të jetë vit i vështirësive për Serbinë. Dragan Dindic Stankovic thotë se është i sigurt se serbët nuk do të flenë rehat për shkak të “trazirave në Kosovë”, ndërsa nuk përjashton mundësinë që në mesin e vitit të ardhshëm të ndodhë “Stuhia e Kosovës”, e ngjashme me atë që ka ndodhur në Knin të Kroacisë në vitet ’90 të shekullit të kaluar. /Telegrafi/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS