Uji Dea

EVSB: Malet në Viti po dëmtohen dhe po shkatërrohen me të madhe

/ 1 minutë lexim

Viti – EVSB, është shqetësuese mos mirëmbajtja e pyjeve, prerja ilegale apo dhe djegia e tyre!

Nuk besohet se mundë të ketë ndonjë armik më të madh për shkatërrimin e pyjeve tona se sa vet ne! Malet janë, dëmtuar në masë të madhe, si nga mos mirëmbajtja, prerjet ilegale, si dhe djegiet e tyre.

Fidanishtja

Këto pamje që paraqiten nga tereni, nuk mundë të quhen ndryshe, përpos se KRIM ndaj natyrës dhe ndaj pyjeve në tërësi.

EVSB, apelon te organet përgjegjëse që të marrin masat e duhura ndaj personave të pa përgjegjshëm, të cilët duhet të dënohen me ligjet në fuqi, sepse, po e shkatërrojnë të ardhmen e këtij vendi, duke dëmtuar pyjet të cilat janë pasuri e jona, dhe e vendit tonë thuhet në reagimin e koordinatorit të EVSB-së, për Komunën e Vitisë, Imri Emërllahu./rajonipress/