Enver Sahiti del para lexuesve edhe me tre tituj të librave, surprizohet për ditëlindjen e tij

Gjilan – Sot e paskam ditëlindjen, dhe përveç urimeve nga familjarët dhe miqve të shumtë nga shume urime që paskam marrë madhështinë e kësaj dite ma bëjnë edhe surpriza që sot nga botimi nxora edhe 3 tituj libra përmbledhje poezish dhe një monografi, kështu që në ditëlindjen e 61 unë u bëra autori i gjëthësejtë 4 titujve dhe atë:
1. Jeta si valë deti -poezi
2. Gurët e vendlindjes- poezi
3. Plagë e portës së lashtë-poezi
4. Dy dekada këngë-monografi.

Falënderoj Zotin, familjen dhe bashkëpunëtorët sidomos ata që me përkushtim bënë punën e shkëlqyeshme për realizimin e këtij projekti tim duke filluar si redakturën, lekturim, recensionin, por edhe në përgatitjen teknike dhe printimin, respekt për dy profesoreshat nga Gjilani Iliriana Uruqi, Shukrie Uruqi, profesorin dhe poetin e nderuar Jahe Fida për punën e mrekullueshme në radektarumin e librit “Plagët e portës së lasht”.

Falënderoj Adnan Sllamniku shtëpia botuese Pika 5 A, pastaj Lena Graphic me pronarin Hajdar Fejzullahin dhe Alban Fejzullahun ku iu jam mirënjohës dhe ju falënderoj për punën e juaj të mrekullueshme dhe ndihmën gjatë punës sime për të nxjerrë në dritë këto libra dhe një vend të veçantë merr edhe secili që kanë lexuar poezitë e mia dhe kritiken dhe vlerësimi po edhe vërejtjet që mi kanë bërë e njëra me meritore nga ta është Diamantina Zenuni që e falënderoj përzemërsisht për kritikat profesionale që mi ka bërë e të cilat më kanë ndihmuar në realizimin e këtyre përmbledhjeve të mia ka shkruar Enver Sahiti./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS