Elhami Shabani, sportisti i vitit 2022 në Gjilan

Elhami Shabani, karateisti i Klubit të Karatesë Drita nga Gjilani, është shpallur sportisti më i mirë i Gjilanit për vitin 2022.

Karateistit Elhami Shabani ishte fitues i Medaljes së Bronztë në Kampionatin Evropian të Karatesë, Kampion i Kosovës në Karate dhe fitues i shumë turneve të ndryshme në vend, rajon dhe botë. Çmimin e sportistit më të mirë të Gjilanit për vitin 2022 atij ia dorëzoj kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni..

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS