Mobi Casa

“ELBAU” kujdeset për rrugët e Anamoravës, punëtorët të përkushtuar për të përballuar situatat e papritura

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Gjilan – Stafi i Kompanisë tonë për mirëmbajtjen e rrugëve punojnë në kushte të vështira dhe të rrezikshme. Ata duhet të jenë të kujdesshëm dhe të përgatitur për të përballuar situata të papritura dhe emergjente thuhet në njoftimin e kësaj kompanie.

Përveç kësaj, ata punojnë në kushte të ndryshme klimatike, duke përfshirë temperaturat shumë të ulëta, me reshje atmosferike shiu dhe dëborën

Uji Dea

Prandaj le të jemi të ndërgjegjshëm për punën e vështirë që kryejnë punëtorët e mirëmbajtjes së rrugëve dhe t’i vlerësojmë përpjekjet e tyre për të siguruar që rrugët tona të jenë të sigurta dhe të pastërta nga dëbora.

Respekt për punën e palodhshme stafi