Edhe pak ditë deri në përfundimin e ‘Magic of December’ !

Kanë mbetur edhe pak ditë deri në përfundimin e kampanjës atraktive ‘Magic of December’. Këdi më magjik i festave të fundiviti do të jetë i vendosur deri me 31 Dhjetor në katin e III-të në Albi Mall.

Deri në këtë datë ju mos hezitoni ta vizitonin këndin e realizuar nga brendet; Fluidi, Floil, Jaffa Champion, Jaffa Plus, Red Rain dhe RC Brand të cilët si gjithmonë kujdesën që festat e funvitit ti sjellin magjinë. Mbi gjitha mos harroni që në librin e dëshirave ju mund të shënoni dëshirën tuaj për fundvitit. Babadimri do të shpallë 10 fituesit me 31 Dhjetor.

‘Magic of Decembër’ këndi më magjikë i fundvitit.
Për tu informuar se çka po vjen, ndiqni në Facebook:
– Fluidi
– Jaffa Plus
– Vaji Floil
Magji e befasi për fundvit!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS