Hidromorava

Edhe një vozitësit i konfiskohet leja për tre muaj, dhe 300 euro gjobë për tejkalim të shpejtësisë

/ 1 minutë lexim
Eco Higjiena

Gjilan – Njësiti rajonal i komunikacionit rrugor Gjilan në pikën e kontrolli të automjeteve në rrugën për Kamenicë, ka hasur në një kundërvajtës i cili në zonën ku kufizimi i shpejtësisë së lejuar është pesëdhjetë (50) km/h duke vozitur me shpejtësinë njëqind e pesë (105) km/h.

KKVITI

Të njëjtit i është shqiptuar gjoba në vlerë prej treqind (300) euro, tri (3) pikë negative dhe masën e përkohshme të ndalim vozitjes në afat prej tre (3) muaj njoftoi Ismet Hashani./rajonipress/