RCCOLA

Edhe një Kallëzim Penal kundër Entela Hysenit dhe Ali Morinës

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Gjilan – Kallëzimi penal është ngritur nga të dëmtuarat Venera Avdullahi dhe Antigona Avdullahi për veprat penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar” dhe “Arkëtimi dhe pagesa e kundërligjshme”.

Eltena Hyseni drejtoreshë e inspeksionit dhe Ali Morina inspektor i ndërtimit do të përballen edhe me një kallëzim penal të ngritur nga avokati Halit Azemi, përfaqësues i palëve të dëmtuara Venera dhe Antigona Avdullahi.

RCCOLA

Sipas kallëzimit penal, Eltena Hyseni dhe Ali Morina kanë dëmtuar buxhetin e komunës së Gjilanit, duke mos marrë oferta më të lira dhe me kontratë të dëmshme në vlerë të 13860 eurove me faktura fiktive e të fryra për një punë që ka mundur të kryhet me 1000 euro.

Si prova të kallëzimit penal avokati Halit Azemi ka bashkëngjitur raportin për punët e ekzekutuara me firmën kontraktuese të drejtorisë së inspeksionit. /rajonipress/