Edhe në Viti është mbajtur Olimpiada e parë në Matematikë

Viti – Organizuar nga Drejtoria Komunale e Arsimit në Viti në bashkëpunim me Shoqatën e Matematikanëve të Kosovës (SHMK) dhe mësimdhënësit e matematikës të shtunën në Viti është mbajtur Olimpiada e parë në Matematikë.

Hapja zyrtare e kësaj olimpiade është bërë nga Drejtori i Arsimit në Viti, Basri Aliu dhe nga Koordinatori i këtyre garave për Viti, Burim Jashari. Bëhet me dije se ekipi zyrtar i nxënësve të përzgjedhur për klasat IX deri XII nga Komuna e Vitisë do të përfaqësojnë komunën e Vitisë në Olimpiadën Matematike të Kosovës 2021./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS