Eko Higjiena

Edhe 1.04 milionë euro për infrastrukturën e Kamenicës

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Kamenicë – Sot bashkë me Zëvendësministrin e MMPHI-së Hysen Durmishi kemi nënshkruar marrëveshjen e radhës, në kuadër të së cilës do të rregullohen këto rrugë ka shkruar Kadri Rahimaj.

Rruga qarkore në Kamenicë në vlerë prej 455,000 euro,
Rruga Korca – Gmicë, në vlerë prej 305,000 euro,
Asfaltimi i rrugës Berivojcë – Koretin (nga lagjja Ibrahimi), në vlerë prej 285,000 euro.
Së shpejti vijnë projekte të reja, që qëllim kanë përmirësimin e kushteve dhe mirëqenies së qytetarëve.

Uji Dea

Falënderoj zv.Ministrin Hysen Durmishi për kontributin e tij në raport me Komunën e Kamenicës./rajonipress/