Mobi Casa

E shtuna me plot punë për kreun e Kamenicës

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Sot bashkë me drejtorin Uranin, vizituam fshatin Berivojcë ku jetojnë shqiptarët dhe komunitete pakicë si serb e rom ka shkruar Kadri Rahimaj derisa ka inspektuar punimet.

Mobi Casa

“Kemi filluar rregullimin dhe zgjerimin e rrugës kryesore të fshatit për ta lehtësuar qarkullimin dhe përmirësuar mirëqenien e qytetarëve tanë pa dallim. Kamenica, shembull i bashkëjetesës” ka shkruar Rahimaj./rajonipress/