E kujtojnë bashkëvendësit: Lamtumirë Halim Halimi (1937-2022)!

Gjilan – Do na mungosh, por do të krenohemi me atë që bëre për Pogragjën, Gjilanin dhe më gjerë ka shkruar profesori dhe bashkëvendësi Xhafer Xhaferi i cili ka lënë mbresa kujtimi bashkë me profesorin Nuhi Rexhepin.

Postimi i plotë i profesorit Xhafer Xhaferi:

Nga pamja për shokun, bashkëfshatarin, veteranin e arsimit, sportistin dhe veprimtarin e dalluar pogragjas e anamoravas!
Do të kujtojmë përjetësisht!
Do na mungosh, por do të krenohemi me atë që bëre për Pogragjën, Gjilanin dhe më gjerë!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS