RCCOLA

Dy pyetjet tona

/ 1 minutë lexim

Nga Arben Kurteshi – Pyetjet e vetme, që patjetër duhet ti parashtrojmë sot vetes janë: Cili është skenari më i keq që mund t`i ndodhë vendit nëse ne vazhdojmë të veprojmë krye në veti?

Dhe a mund të dalim nga ajo situatë e keqe me forcat tona?
Nëse mund të përgjigjemi me po, atëherë “GRAHNI“!

Eco Higjiena

Nëse NUK mund të përgjigjemi me po, atëherë çfarëdo veprimi krye në veti, pa konsultime dhe dakordime me UE e sidomos SHBA-në është papërgjegjësi, dhe nuk e rrezikon vetëm veriun, por gjithë republikën!

Në 24 vitet e fundit, minimum 24 „komuna shqiptare“ i kanë ikur Kosovës duke i ikur nga 20‘000-30‘000 mijë të rinjë; askush nuk u përpjek t`i parandalojë dhe nuk morri përgjegjësi serioze për zhvillimin e vendin, edhe pse e tërë përgjegjësia ishte në duart tona!