Uji Dea

Dy kundërvajtës gjilanas gjobiten për mos respektim të kufizimit të shpejtësisë

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Të dy kundërvajtësve veç e veç u janë shqiptuar gjoba në vlerë prej treqind (300) euro, tri (3) pikë negative dhe masën e përkohshme të ndalim vozitjes së mjeteve motorike në afat prej tre (3) muaj.

Njësitet policore të Drejtorisë rajonale të Policisë në Gjilan gjatë kontrolleve në trafik, kanë hasur në dy kundërvajtës, njëri në zonën ku kufizimi i shpejtësisë së lejuar është dyzet (40) km/h duke vozitur me shpejtësinë njëqind e njëzet e shtatë (127) km/h dhe tjetri në zonën ku kufizimi i shpejtësisë së lejuar është pesëdhjetë (50) km/h duke vozitur me shpejtësinë njëqind e tridhjetë e tri (133) km/h.

Hidromorava

Të dy kundërvajtësve veç e veç u janë shqiptuar gjoba në vlerë prej treqind (300) euro, tri (3) pikë negative dhe masën e përkohshme të ndalim vozitjes së mjeteve motorike në afat prej tre (3) muaj njoftoi policia e Gjilanit./rajonipress/