Dukuri në rritje dhuna në familje, vjedhjet dhe kontrabandimi me mallra

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit dhe ka ngritur gjashtë (6) aktakuza kundër dhjetë (10) personave.

Kërkesat për caktimin e masës së paraburgimit:
Një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, me dyshimin se një (1) person, kanë kryer veprën penale “Dhuna ne familje”

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur gjashtë (6) aktakuza kundër dhjetë (10) personave, për shkak të veprave penale:
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Vjedhja”
Një (1) aktakuzë kundër një(1) personi, për shkak të veprës penale “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”
Një (1) aktakuzë kundër pesë (5) personave, për shkak të veprës penale “Kontrabandimi me mallra”
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave, për shkak të veprës penale “Dhuna në familje”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS