Mobi Casa

Drita dhe Ilir Blakçori ndajnë rrugët

/ 1 minutë lexim

Nëpërmjet një postimi në Facebook, Drita ka njoftuar se ka ndarë rrugët me Blakçorin. Drita e ka falënderuar Blakçorin për kontributin e dhënë, si dhe i ka dëshiruar suksese në vazhdim të karrierës.

“Ju njoftojmë që me marrëveshje të dyanshme kemi mbyllur bashkëpunimin me mbrojtësin tonë Ilir Blakçori. Blakçori erdhi te ne në sezonin 2019/20 dhe gjatë periudhës katër vjeçare arriti 132 paraqitje në të gjitha kompeticionet. Klubi jonë e falënderon ILIRIN për kontributin e dhënë dhe i dëshiron shumë suksese në vazhdim të karrierës.”.

Uji Dea

Blakqori ishte pjesë e Dritës prej edicionit 2019/20 dhe regjistroi 132 paraqitje në të gjitha garat, duke arritur ta fitojë edhe titullin e kampionit të Kosovës.