Drejtoria e bujqësisë koordinohet me Agjencionin Pyjor për të mbrojtur dëmtimin e pyjeve

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Sot u takuam me drejtorin koordinues rajonal, Bislim Rrrustemin, ku diskutuam rreth gjendjes momentale të pyjeve, ruajtjes nga keqbërësit e dëmtuesit, si dhe sfidat në të ardhmen për këtë sektor tepër te rëndësishëm për komunën e Gjilanit ka shkruar Bajram Isufi.

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë se bashku me Agjensionin në agjendën e saj kanë si prioritet mbrojtjen e pyjeve dhe pyllëzimin e sipërfaqeve të zhveshura.

Uji Dea

Ne, si Drejtori e Bujqësisë dhe Pylltarisë konfirmuam mbështetjen nga Agjensioni Pyjor Regjional për parandalimin e dëmtimit të pyjeve nga prerësit ilegalë në komunën e Gjilanit dhe bashkëpunimin e thellë në të ardhmen edhe me institucionet e tjera si policia, prokuroria e gjykata./rajonipress/