Drejtoria e Arsimit mundëson qasje në Arsim për fëmijët nga Shqipëria

Gjilan – Duke u bazuar në rëndësinë e arsimimit të fëmijëve, Drejtoria Komunale e Arsimit do të mundësoj qasje për arsimim, në shkollat tona, për fëmijët nga Shqipëria të strehuar në Komunën e Gjilanit ka thënë Nazim Gagica.

Gagica ka thënë se fëmijët nga Shqipëria të strehuar në Gjilan duhet të kenë mundësi për t’u arsimuar, për kohën sa qëndrojnë në Komunën e Gjilanit dhe nuk duhet të humbin asnjë ditë të mësimit. Në kuadër të identifikimit të fëmijëve të strehuar, pikë kontakti për qytetarët do të jetë Drejtoria e Arsimit dhe shkolla më e afërt ku janë të strehuar familjet ka thënë Gagica./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS